pátek 5. října 2012

DriftBooks ve spolupráci s eshopem Databook vydává svoji první e-knihu

Nové nakladatelství DriftBooks vydává svoji první e-knihu Šumavské povídání aneb Co v kronikách nenajdete

Právě vychází nová kniha Šumavské povídání aneb Co v kronikách nenajdete od Jaroslava Pulkrábka s ilustracemi od Marie Petrmanové. Kniha vypráví pověsti a příběhy ze Šumavy autenticky zobrazující prostředí, život i mentalitu lidí v časech, jenž smetlo nemilosrdné koště dějin. Knihu vydalo nakladatelství DriftBooksNa přípravě elektronického formátu a grafické úpravě se podílel Lukáš Vik z firmy Databook.cz. Vydání e-knihy také podpořil Prachatický deník.

Knize Šumavské povídání aneb Co v kronikách nenajdete přejeme stovky nových čtenářů, kteří řádky v elektronických čtečkách zhltnou jedním dechem, budou se k příběhům stále vracet a doufáme, že se budou dožadovat i dalších. 

Zabezpečení: ekniha bez Adobe DRM
Počet stran: 139
Rok vydání: 2012
ISBN: ePub: 978-80-87741-01-6; Mobi: 978-80-87741-02-3; PDF: 978-80-87741-00-9


Jaroslav Pulkrábek
Pravidelně publikuje v časopise Vítaný Host, je šéfredaktorem měsíčníku Jan Prachatický. Od roku 2009 píše každý týden pro sobotní vydání Prachatického deníku pověst či příběh.

DriftBooks
Šumavské nakladatelství elektronických knih vzniklo uprostřed hlubokých romantických šumavských hvozdů. Budete-li driftovat kdekoliv po světě, naše knihy budou s vámi. Jako proudy čisté energie zurčí naše příběhy vodami internetu. Jsou elektromagnetické, elektronické, mobilní, čerstvě e-pubické... Do jednotek a nul schováme zajímavá slova, do miliónů pixelů zakódujeme nádherná panoramata. Naše knihy driftují wi-fi sítěmi, hnízdí v tajuplných serverech, sviští optickými kabely. Čekají u bran vašich čteček, padů i founů na vaše uvítací ENTER...
DATABOOK.CZ

Žádné komentáře:

Okomentovat